Наркодилър под прикритие, активисти и командоси в новите премиерни сериали по Bulgaria ON AIR

Телевизията ще излъчи завладяващите американски продукции през есента

25.08.2020 | 16:24
Наркодилър под прикритие, активисти и командоси в новите премиерни сериали по Bulgaria ON AIR

Пътешествие към едни от най-забележителните събитията от миналото, предначертали нашето настояще, разбиване на множество конспиративни теории и нечестни игри очакват зрителите на Bulgaria ON AIR тази есен. Специално за новия тв сезон телевизията подготвя три завладяващи американски сериала, които ще изненадат любителите на качественото кино.

Отпътуването назад във времето ще започне на 21 септември с премиерния за България сериал „Гангстер под прикритие“. Всяка делнична вечер, точно от 22:15 часа, зрителите ще могат да проследят изумителната история на Чарлз Фалко - наркодилър, който за своята незаконна дейност получава присъда от 20 години. Единственият начин мъжът да избегне решетките е като приеме предложението на полицията да се внедри под прикритие в една от най-известните байкърски банди в Америка.

От 27 септември, в 20:30 часа, уикендите в ефира на Bulgaria ON AIR ще отведат зрителите във времето на зараждането на най-кървавата война в историята на света. Продукцията „Синове на свободата“ на режисьорът Кари Скогланд  вдъхва нов живот на вълнуващата история за Сам Адамс, Джон Ханкок, Джон Адамс, Пол Ревере, Патрик Хенри и Бенедикт Арнолд - млади, смели и дръзки мъже, които ще обединят силите си в тайна мисия, за да променят хода на историята. Не след дълго тази бунтуваща се срещу несправедливостта младежка група ще се превърне в една от основните причини за събуждането на обществения вой и началото на Втората световна война. В търсене на смисъл за живота, „синовете на свободата“ откриват нещо много по-ценно – независимостта.

По време на новия тв сезон, предстои националната политематична телевизия да предложи на киноманите и множество секретни мисии и интригуващи загадки в премиерния американски сериал „Проект „Синя книга“, базиран на действителни събития. Действието се развива по време на Студената война, а в основата на сюжета е свръхсекретният проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Всеки епизод разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, поверени на великолепния астрофизик д-р Алън Хинек и капитан Майкъл Куин.


1
0 rate up comment rate down comment 0
пародия
преди 3 години
Oбрaзoвaх ce и иcкaм виcoкa зaплaтa, зa дa живeя coбcтвeния cи живoт, a нe дa ми дaвaтe пaритe зa хoнoрaри нa шутoвe, кoитo ни имитирaт и държaт бeдни прeд тeлeвизoрa дa им глeдaмe cцeнитe. Aктьoрът e шут, кoйтo прибирa милиoни, зa дa имитирa и пoдигрaвa oбщecтвoтo и ce чудя дoкoгa тaзи пaрoдия щe прoдължaвa...Тoлкoвa ли cтe *** дa финaнcирaтe тeзи и дa cтoитe вкъщи дa ги глeдaтe вмecтo дa излeзeтe дa живeeтe и виe... Сигнализирай за неуместен коментар