Imoti.net разширява каузата си в полза на потребителите – организира работни срещи с представители на бизнеса с имоти

Брокери, инвеститори и институции от Русе, Велико Търново, Плевен и Благоевград ще обсъдят тенденциите в сектора

18.06.2019 | 09:29
Imoti.net разширява каузата си в полза на потребителите – организира работни срещи с представители на бизнеса с имоти

Водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net разширява каузата си да бъде в полза на потребителите, като организира нови дискусии с представители на бранша в четири нови града – Русе, Велико Търново, Плевен и Благоевград. Tе започват на 19 юни и ще продължат до края на месеца, а по време на тях експерти от различни сфери на имотния бранш – брокери, инвеститори, строители, архитекти и специалисти от национални и регионални институции, ще обсъдят тенденциите, предизвикателствата и бъдещото развитие в сектора на регионално ниво. Целта на работните срещи и на всички бизнес закуски, които екипът на Imoti.net провежда през годината, е да анализира пазара на недвижимо имущество в страната и да представи актуална и полезна информация за потребителите.

Първата предстояща дискусия ще се проведе в Русе на 19 юни от 10 часа. По време на нея участниците ще анализират състоянието на имотния пазар в крайдунавския град и ще очертаят тенденциите в новото строителство. Втората среща ще бъде във Велико Търново - на 21 юни, от 10 часа, където експертите ще обсъдят предизвикателствата в сектора. Обиколката на Imoti.net ще продължи на 25 юни в Плевен и ще завърши на 28 юни в Благоевград. Освен тенденциите в имотния сектор, специалистите ще очертаят и как банковите институции могат да бъдат в помощ на брокерите и строителите.

Паралелно с работните срещи, на които генерален спонсор е DBank, Imoti.net продължава да организира традиционните си бизнес закуски в различни градове в страната. На 18 юни ще се проведе бизнес закуска във Варна, през септември в Бургас, следвани от Пловдив през ноември и финалната бизнес закуската в София през декември. Бизнес закуските са част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Той се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони и Realtor Assitant Pro.

Imoti.net е уеб платформата с най-качествени онлайн обяви за недвижими имоти. Тя е част от Investor Media Group, а цялостната мисия на сайта е да създава и подкрепя инициативи, които стимулират прозрачното развитие на бизнеса с имоти в полза на потребителите.  Отскоро Imoti.net разполага с иновативна функционалност, която експертите определят като ключова за пазара на недвижима собственост вбъдеще - 360-градусови обиколки на имотите. Благодарение на тях потребителите могат бързо, лесно и удобно да разгледат желания апартамент. Поредицата на Imoti.net „Доверен брокер“ пък предлага  съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти, благодарение на които потребителите да могат да вземат информирано решение в свой интерес по всяко време.