Джъстин Бийбър отново се забърка в неприятности

Той е обвинен в нападение на шофьор на лимузина

31.01.2014 | 12:20
Джъстин Бийбър отново се забърка в неприятности

Канадският поп певец Джъстин Бийбър отново се забърка в неприятности. Този път той е обвинен в нападение на шофьор на лимузина в края на декември.

След хокеен мач на 29-и декември певецът и негови познати се качили в лимузина. По-късно станало ясно, че шофьорът на превозното средство е бил пребит.

Полицията в Торонто написа в Twiiter, че не може да потвърди информацията за Бийбър. Органите на реда не се ангажират с твърдения за това какво точно е било участието на тийн идола в инцидента.

Ако обаче то се потвърди, обвинението ще бъде добавено към дългия списък с неприятности, в които напоследък се забърка младата звезда. Само преди седмица полицията в Маями задържа Бийбър заради шофиране в нетрезво състояние.

По-рано пък домът му в Калифорния беше обискиран заради подозрения във вандализъм, а полицаите откриха наркотици в къщата.

В Бразилия пък изпълнителят беше изхвърлен от хотел, след като го хванали, че е поканил проститутки в стаята си.

Вчера петиция събра 100 000 подписа на американци, настояващи властите да експулсират канадския певец и да анулират зелената му карта, позволяваща му да живее и работи в САЩ.

Подробности вижте във видеото!