Мъпетите също поздравиха Уилям и Кейт

Мис Пиги не пропусна възможността да намекне на жабока Кърмит и те да си имат кралско бебе.

24.07.2013 | 15:28
Мъпетите също поздравиха Уилям и Кейт

Най-добрите плувци в света се събраха в Барселона за Световния шампионат „Фина“. Годишното състезание се провежда в едни от най-невероятните естествени водни басейни в света. В 10-километровия маратон за световната купа по плуване, роденият в Ливърпул гръцки атлет Спиридон Джианиотис защити титлата си, като остави много вода между себе си и останалите участници. Той спечели подобно съревнование в Шанхай и е известен с това, че е най-възрастният победител в състезанието – на 31 години.

Жената-чудо и Супергърл може да се сдобият с нова компания. Въоръжена с химикалки и книги, пакистанската отмъстителка Бурка се изправя срещу лошите, които искат да затворят момичешкото училище, където тя работи. През деня тя е мила учителка с тайни умения по бойни изкуства. Създателят е една от най-големите звезди на Пакистан и казва, че иска да подчертае колко важно е образованието за момичетата. Шоуто предстои да бъде излъчено в страната през август.

Мъпетите се присъединиха към всички останали, които изпратиха поздравления на Херцога и Херцогинята на Кеймбридж - Уилям и Кейт, за раждането на първото им дете. Жабокът Кърмит и Мис Пиги прекъснаха снимките на последния си филм, за да поздравят кралската двойка. Мис Пиги не пропусна възможността да намекне на жабока и те да си имат кралско бебе. И типично в стила си Кърмит поля идеята със студена вода.