Великобритания очаква новия престолонаследник (видео)

Екзалтираните медии на Острова съобщават, че засега родилният процес на дюкеса Кейт протича нормално.

22.07.2013 | 15:41
Великобритания очаква новия престолонаследник (видео)

Великобритания е притаила дъх в очакване на раждането на новия престолонаследник. Рано тази сутрин Дукесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън постъпи в болницата „Сейнт Мери“ в Лондон, придружавана от съпруга си принц Уилям. Двамата са пристигнали с автомобил, ескортиран от полицията.

Екзалтираните медии на Острова съобщават, че засега родилният процес на Дюкеса Кейт протича нормално. Първа за раждането на британския престолонаследник ще бъде известена кралица Елизабет II. След това щастливото събитие ще бъде оповестено с надпис пред Бъкингамския дворец и салют от два изстрела. Кейт и Уилям не знаят пола на първата си рожба.

Терминът също беше пазен в тайна, но се знаеше, че бебето се очаква в средата на юли. В продължение на седмици медии от цял свят са струпани пред входовете на болница „Сейнт Мери“ в очакване на най-новия член на британското кралско семейство. Дукесата на Кеймбридж ражда в частно крило на болницата, където принцеса Даяна роди принцовете Уилям и Хари. Лекарският екип е воден от гинеколога на кралското семейство д-р Маркъс Сечъл. Детето на Кейт и Уилям ще бъде третият наследник за британския престол.