Финансовият министър - кошмар на годината

В съня си британците най-много се ужасяват от Джордж Озбърн, сочи изследване.

06.11.2012 | 16:26
Финансовият министър - кошмар на годината

Британският финансов министър Джордж Озбърн е най-честият участник в кошмарните сънища на сънародниците си, сочи изследване, направено от хотелската верига Travelodge.

Според резултатите, 70% от британците се въртят неспокойно в съня си, а появата на Озбърн в него ги ужасява най-много. Вторият най-стряскащ персонаж се оказа бившият премиер Гордън Браун.

 „Сънища, които включват политици, пари и загуба на работата, са отражение на ефекта, който финансовата криза има върху нас“, твърди говорителката на Travelodge Шакила Ахмед.

Третото място в непрестижната класация се пада на модела Кейти Прайс, която отдавна е на мушката на британците. В изследване от преди около две години, те неумолимо й присъдиха приза за „най-грозен бюст“.

Футболният клуб „Манчестър Юнайтед“ може да се гордее с двама представители - мениджъра Алекс Фъргюсън, известен с невъздържания си характер, и не по-малко темпераментния футболист Уейн Рууни. Те са съответно на пета и шеста позиция.

Иначе миловидният идол на тийнейджърите Джъстин Бийбър се оказа особено стряскащ за жителите на острова и се нареди на седмо място, оставяйки зад себе си Мерилин Менсън.