Bulgaria ON AIR взе награда за умна инвестиция

Медийната група удостоена със специалния приз на фестивала Mediamixx 2012.

11.06.2012 | 15:52
Bulgaria ON AIR взе награда за умна инвестиция

Проектът Bulgaria ON AIR e носител на специалната награда Smart Investor от тазгодишното издание на медийния фестивал Mediamixx в Албена. Призът се връчва за умна инвестиция в медийния сектор, в минали години негови носители са били британската Apace Media, Blizoo, Прес група България. Награждаването ще стане по време на гала-вечерта на фестивала на 13 юни.

Bulgaria ON AIR участва и в редовната конкурсна надпревара на фестивала, който тази година е посветен на съчетаването и преплитането на различни типове медии (крос-медиа). Bulgaria ON AIR е сред пионерите в тази сфера у нас – медийната група включва едноименната телевизия, радио, печатни издания (списанията The Inflight Magazine, The Business Magazine и предстоящото издание за туризъм GO On Air), електронното издание www.bgonair.bg и специализирания сайт за автомобили и автомобилен бизнес Auto On Air (www.autoonair.bg).

Над 500 са гостите на тазгодишния Mediamixx. Първият ден на фестивала бе посветен на медийните войни, авторските права, цифровизацията. На третия ден пък ще станат ясни победителите в категорията ТВ сериали.