Бритни Спиърс получи годежен пръстен

Бижуто струва 85 хил. паунда.

24.09.2011 | 10:25 Редактор: Петко Трухчев
Бритни Спиърс получи годежен пръстен

За съжаление на всички свои фенове поп звездата Бритни Спиърс получи годежен пръстен. Това се случи по време на турнето на певицата във Великобритания.
Още с пристигането си в Лондон приятелят на Бритни Спиърс, който е и неин агент - Джейсън Траук, посетил една от най-известните бижутерийни къщи в старата част на града и поръчал пръстен по негов дизайн срещу сумата от 85 хил. паунда. Впоследствие певицата беше заснета от папараци да носи бижуто на лявата си ръка. Говорителката й обаче отрече това да е годежен пръстен, а просто подарък от любимия.
Двамата излизат повече от 2 години. Певицата се раздели с първия си съпруг Кевин Федърлайн през 2007 г. От първия си брак тя има двама сина.
Преди броени дни Бритни Спиърс започна европейската част от турнето си Femme Fatale. Във Великобритания тя ще пее чак в края на октомври. В Лондон звездата засне клипа към песента "Criminal", която ще е и последния сингъл от албума “Фатална жена”. Турнето обаче не се радва на огромен успех. В САЩ то донесе приходи от близо 7 млн. долара, а за концертите в Лондон все още има непродадени билети. Продуцентите обясняват слабият интерес с факта, че последната световна обиколка Бритни Спиърс приключи преди година и феновете не са имали време да се затъжат за любимата си изпълнителка.