Лейди Гага изобрети принтер

Докато колежките й от бранша се съсредоточиха в модата, за да припечелят допълнителни средства, 23-годишната изпълнителка на хита "Poker face" пробива в ИТ бранша.

17.09.2011 | 16:48 Редактор: Петко Трухчев
Лейди Гага изобрети принтер

Лейди Гага изобрети високо технологичен преносим принтер за компанията Polaroid. Музикалната сензация ще патентова изобретението си. За всеобщо учудване освен като добра певица, Гага показва и добри инженерни познания.
Преносимият принтер на Лейди Гага ще стане хит, според изпълнителния директор на компанията Polaroid. Високотехнологичната джаджа служи за разпечатване на моментни снимки с фотоапарата Polaroid G 10.
Докато колежките й от бранша се съсредоточиха в модата, за да припечелят допълнителни средства, 23-годишната изпълнителка на хита "Poker face" пробива в ИТ бранша. Преди месец тя зае поста творчески директор в Polaroid, а преносимият принер е първият продукт с нейна марка. Устройството ще ползва безжичната технология Bluetooth.
Идеята на Лейди Гага е феновете й да могат лесно да принтират снимки от смартфони. Звездата с многообразен талант преди време засвидетелства уважението си към Polaroid, като представи нейна камера във видеоклипа на песента си "Telephone".