Във Франция стартира най- масовото модно дефиле

Във френската столица е предвидено и друго интересно модно събитие - 65 жени в булчински рокли ще се качат на един подиум.

16.09.2011 | 15:07
Във Франция стартира най- масовото модно дефиле

Два рекорда на Гинес ще бъдат поставени по време на второто издание на „Най-голямото модно шоу в света“, което ще продължи до събота. Дефилето е за любители на модата и се организира в цяла Франция. Първата част на шоуто се състоя в четвъртък с участието на 800 модели, всички анонимни почитатели на модата. Те дефилираха на гигантски подиум между Операта „Гарние“ и търговския център „Галери Лафайет“.

Всички модели, всеки със своя собствена концепция за мода, на различна възраст и от различен произход, хвърлиха енергия на дефилето. След ден 5000 манекени за един ден ще направят подобно шоу в 50 френски града, което ще бъде и нов световен рекорд за най-масовото модно дефиле.

Във френската столица е предвидено и друго интересно модно събитие -  65 жени в булчински рокли ще се качат на един подиум. Задължително условие е участничките в шоуто да са омъжени. Дефилето е най-масовото от този тип и дава шанс на жените да облекат за втори път сватбените си рокли.