Мтел стартира иновативна дигитална платформа

Порталът предлага над 20 продукта и услуги, разделени в три основни категории

23.11.2017 | 16:20 Редактор: Велислав Филипов
Мтел стартира иновативна дигитална платформа

Мтел стартира първата по рода си у нас платформа за дигитални услуги, която позволява на клиентите да изберат, платят и да управляват от едно място "облачни" решения. Порталът е изцяло на български език, а клиентите му ще получават помощ за своите решения от представители на компанията. 

Платформата за дигитални услуги предлага над 20 продукта и услуги, разделени в три основни категории - бизнес приложения, услуги за онлайн присъствие и услуги за сигурност. Потребителите могат да заплащат за направените покупки или абонаменти с месечната си фактура. 

Компанията започна и коледна промоция на три двойни пакета за телевизия и домашен интернет. Промоцията включва двойните пакети Мтел стандартен 50, Мтел разширен 75 и Мтел разширен+ 100. 

Абонаментът стандартен 50 се предлага за 23,98 лв. на месец и включва над 155 канала и интернет с до 50 Mbps скорост на сваляне. 

Повече информация за плановете на Мтел и коледното намаление може да откриете на www.mtel.bg.

Време е и за въпроса в месечната игра на Мтел. Отговорете правилно във Facebook страницата на телекома и може да спечелите смартфон "Nokia 5". 

Ето какъв е новият въпрос: Колко продукти и услуги предлага новата дигитална платформа на Мтел?