Mtel Sport 1 и 2 ще предават финалите на Евролигата и тенис турнира в Рим

Телекомът награди с 10 000 лева иновативни проекти

18.05.2017 | 17:05 Редактор: Тодор Петров
Mtel Sport 1 и 2 ще предават финалите на Евролигата и тенис турнира в Рим

Спортните канали на Мтел ще предложат първокласно забавление за феновете на баскетбола, моторните спортове и тениса. Mtel Sport 2 ще излъчи мачовете от финалния турнир на Евролига, където четири отбора ще спорят на баскетболния трон на Европа. 

Полуфиналите са в петък от 18:00 часа, а финалното шоу е в неделя, 21 май, от 21:00. По-рано в неделя, от 11:50 часа любителите на високите скорости ще могат да гледат състезанието за Голямата награда на Франция от MotoGP. През уикенда Mtel Sport 1 пък ще излъчи полуфиналите и финала на тенис турнира от сериите "Мастърс" в Рим.

Миналият уикенд Мтел подкрепи 24-часовия Хакатон, организиран от Столичната община, Представителството на Европейската комисия в България и Асоциацията за развитие на София. По време на надпреварата над 350 младежи от цялата страна работиха по иновативни идеи за мобилни приложения.

Мтел награди с 10 000 лева проекта на екип "Призма", който цели разработването на приложение за директен превод на заснет текст към жестомимичен език.

Време е за играта на Мтел. Отговаряйте правилно във Facebook страницата на телекома с коментар и може да спечелите смартфона Huawei P10 lite. Ето какъв е въпросът за тази седмица: "Кога е финалът на Евролигата по баскетбол?"