Huawei P10 Plus, P10 и P10 lite с промоционални условия до края на май

Моделите са налични с новите планове Мтел без граници

12.05.2017 | 14:48 Редактор: Мария Аладжова
Huawei P10 Plus, P10 и P10 lite с промоционални условия до края на май

И трите версии на новия флагман на Huawei P10 Plus (Huawei Пе 10 Плюс), P10 (Пе 10) и P10 lite (Пе 10 лайт) се предлагат на промоционални условия до края на май. Моделите са налични с новите планове Мтел без граници, които позволяват сами да комбинирате минутите и мегабайтите във вашия абонамент. И трите модела са перфектни са правене на снимки, а P10 Plus и P10 са снабдени с двойни камери разработени съвместно с Leica (Лайка). 

Напомняваме ви, че може да поръчате услуга от нашия онлайн магазин и да получите една месечна такса отстъпка. Промоцията важи за всички наши услуги, включително новите планове Мтел без граници, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, домашен и мобилен интернет. От отстъпката могат да се възползват всички потребители при сключването на двугодишен абонамент през онлайн магазина на Мтел. За да разгледате нашите планове влезте на www.mtel.bg.

Време е за въпроса в месечната ни играта. Отговаряйте правилно във Фейсбук страницата ни под нашите новини и може да спечелите смартфона Huawei P10 lite (Хуауей Пе 10 лайт). Ето какъв е новият ни въпрос: "Каква е отстъпката, ако поръчате услуга от онлайн магазина на Мтел?".