До 50% намаление от месечната такса с плановете Мтел безкрай

Промоцията важи до 31 март

24.03.2017 | 07:00 Редактор: Луиза Божинова
До 50% намаление от месечната такса с плановете Мтел безкрай

До 50% намаление от месечната такса за целия срок на договора ще ползват всички клиенти, които сключат нов абонамент с плановете Мтел безкрай при комбинация с друга услуга на Мтел или Blizoo като домашен интернет или телевизия.

Промоцията важи до 31 март, а отстъпката на плановете Безкрай L, XL, XXL и XXXL, без комбинация с друга услуга, достига до 40%. За повече информация посетете сайта mtel.bg

В средата на седмицата започна тенис турнира от сериите АТП 1000 в Маями. Mtel Sport 1 ще излъчи всички по-интересни мачове, включително и срещите на Григор Димитров. Той е поставен в схемата и ще започне участието си този уикенд.

Феновете на моторните спортове пък ще могат да гледат старта на сезона в Moto GP. Първата спирка от календара на световния шампионат по мотоциклетизъм е в Катар, а спортните канали на оператора ще предават цялото шоу - от квалификациите в петък до награждаването в неделя.

Седмичният въпрос на Мтел е: "Кога приключва промоцията на плановете Мтел безкрай?"

Отговаряйте правилно във Facebook страницата на мобилния оператор с коментар и може да спечелите смартфона Sony Xperia XA.