Мтел предлага допълнителен Prima пакет и услугата Net Box

Отговаряйте правилно на въпроса на телекома и може да спечелите Lenovo К6

19.11.2016 | 10:00 Редактор: Тодор Петров
Мтел предлага допълнителен Prima пакет и услугата Net Box

Мтел предлага допълнителен пакет с включени разговори и мобилен интернет за потребителите на предплатената услуга Prima. 

С активирането му клиентите на Prima универсален план ще получат 150 минути за национални разговори, 300 минути в мрежата на телекома и 3000 MB мобилен интернет. Допълнителният пакет струва 14,99 лева и важи 30 дни след активация. 

С услугата Мтел Net Box можете да използвате домашен 4G интернет в мрежата ни в цяла България. Услугата работи с безжичен рутер, който приема сигнала от мобилната мрежа. Месечната такса за Мтел Net Box започва от 15,99 лева.

Над 100 събития ни очаква в "Нощта на театрите", която тази година се провежда с подкрепата на Мтел. Не пропускайте събитието на 19 ноември, а за да се подготвите изтеглете безплатно мобилното приложение Theatres night с програмата за вечерта.

Време е за въпроса тази седмица: Как се казва услугата на Мтел за домашен интернет през 4G мрежата на телекома? Отговаряйте правилно във Facebook страницата на Мтел и може да спечелите смартфона Lenovo K6!