Мтел предлага нов роуминг бизнес план

На ваше разположение са и смартфоните Lenovo K5 и К6 срещу 2,99 и 6,99 лева на месец

11.11.2016 | 10:00 Редактор: Тодор Петров
Мтел предлага нов роуминг бизнес план

Продължават офертите на Мтел за Коледа. Компанията предлага смартофоните Lenovo К5 и K6, които могат да бъдат ваши, съответно за 2,99 лева и 6,99 лева на месец с тарифата Мтел безкрай 3XL. 

Мтел предлага и уникален роуминг бизнес план с месечна такса от 5,90 лева без ДДС. С Business roaming unlimited PLUS клиентите говорят, изпращат съобщения и ползват неограничено мобилен интернет в Европейския съюз, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Турция, Сърбия и Македония. Дневната такса се начислява единствено, ако има потребление през този период.

Детският умен часовник MyKi може да бъде ваш срещу 1 лев в брой. Той се предлага заедно с плана Мтел безкрай М. Часовникът е подходящ за деца от от 4 до 10 години и работи със сим карта. Чрез него родителите се информират в реално време за местоположението на децата, а те могат да се свързват с родителите чрез бързи бутони за набиране. 

Вече е ясен победителят от месечната игра на Мтел. Това е Христина Савова, която спечели смарфонът Lenovo Vibe C. Новата награда в играта е Lenovo K6. Отговаряйте правилно на въпросите на Мтел във Facebook и можете да спечелите този смартфон. 

Въпросът тази седмица: Как се казва новата роуминг бизнес тарифа на Мтел?