Samsung Galaxy S7 в розово вече е на пазара

Вижте най-новите оферти и изгодни предложения от Mtel

11.06.2016 | 10:00 Редактор: Тодор Петров
Samsung Galaxy S7 в розово вече е на пазара

Всяка седмица, в партньорство с Mtel, ви предлагаме най-новото на пазара. От 6 юни операторът вече предлага нови пакетни оферти за телевизия, домашен интернет и мобилни услуги. Сега вече можете да вземете над 200 телевизионни канала и домашен интернет със скорост до 200 мегабита на цени от 10 лева на месец. Към тях можете да добавите и абонаментен план за мобилни услуги. Вижте повече за изгодните предложения на сайта на Mtel. 

Вече се предлага Samsung Galaxy S7 edge и в актуалния за лятото розов цвят. Освен с новия цвят, ще всеки закупил модерния смартфон, ще бъде зарадван и с подарък - карта с 32 GB допълнителна памет. Цената му е 45,99 лева на месец или за 999,99 лева в брой с абонаментен план Мтел безкрай 3XL.     

Бе даден старт и на ежегодния журналистически конкурс Mtel Media Masters на 3 юни. Той ще отличи най-добрите статии и материали в областта на новите технологии, иновациите и науката през изминалата година. Желаещите да кандидатстват могат да го направят до 30 септември през новата онлайн платформа на компанията.     

Дойде време за седмичния ни въпрос: "Какво ще спечелят най-добрите истории в конкурса ни 4Gрадски?" Отговаряйте правилно във Facebook, за да спечелите награда - смартфон LG K8. 

Вижте повече във видеото: