Смартфон за кристални селфита и как да бъдете във връзка с децата

Спечелете страхотни награди с Mtel

07.06.2016 | 15:51 Редактор: Тодор Петров
Смартфон за кристални селфита и как да бъдете във връзка с децата

Технологиите са навсякъде около нас и трябва да сме в крак с тях. А те освен удобство могат да ни носят наслада, да печелим награди. Всяка седмица, в партньорство с Mtel, ви предлагаме най-новото на пазара, конкурси, в които да участвате, както и възможност да спечелите страхотни джаджи.

Вече в магазините на мобилния оператор може да намерите HTC10. Той има амбицията да е смартфона с най-добрия Android в момента. HTC 10 е първият смартфон с оптична стабилизация на предната камера за кристални селфита и отличен 24-битов звук.

За да сте сигурни във връзката със своето дете пък можете да се възползвате от новия пакет Prima 4Kids, който се предлага от 1 юни.Той е на цена от 1 лев, а за детето има и подарък - брандирана плажна топка или химикалка. В пакета са включени 500 минути към 5 номера "Семейство и приятели" и 1 лев за разговори и SMS-и.

До 15 юни пък можете да се включите в конкурса за "4Gрадски", където ще бъдете в конкуренция с най-добрите разказвачи на истории. И ще се борите за страхотни награди! Повече подробности вижте във видеото и не пропускайте накрая да отговорите на зададения въпрос - можете да спечелите LG K8.