Dacia Duster води класацията за най-харесвани коли на Острова

Анкета показа кои са плюсовете и минусите на най-продаваните модели

15.06.2024 | 09:44 Редактор: Вяра Димова
Dacia Duster води класацията за най-харесвани коли на Острова

Проучването Driver Power 2024 New Car Survey оценява задоволството на клиентите от новите коли в Обединеното кралство (ÙK). Хиляди са анкетираните, които са изброили детайлно плюсове и минуси на 50 най-продавани модели на Острова.

1. Dacia Duster - 90,79%

SUV, който съчетава изключителна стойност за парите и полезност, с приличен комфорт и удобство. Всичко това е допълнено с няколко ненужни украшения в модния сегмент на автомобилния пазар. Собствениците хвалят най-силно съотношението цена/качество, където румънецът оглавява таблицата.

2. Tesla Model 3 - 90,37%

Тази Tesla е невероятен успех за марката на Илън Мъск, откакто счупи рекордите за предварителни поръчки, когато беше представен през 2016 г. Най-добрата част от десетилетие измина оттогава, но собствениците очевидно не са загубили какъвто и да е ентусиазъм.

3. Toyota Yaris - 90,22%

Едно от най-добрите суперминита на пазара. И собствениците очевидно са съгласни, след като му присъдиха заслужено място на подиума на Driver Power за 2024 г. 

4. Toyota RAV4 - 90,02%

Това пето поколение на японската кола беше пуснато на пазара с твърдения, че по-усъвършенстваното му окачване ще подобри возията и управлението.

Четете повече в automedia.investor.bg.

Снимка: БГНЕС