А1 с намаление до 70% на топ 5G смартфони и планове Unlimited на половин цена за първата година

Спектакълът "Истинската Коледа" на A1 зарадва жителите и гостите на София

09.12.2022 | 16:00 Редактор: Вяра Димова

През празничния сезон А1 предлага специална селекция 5G смартфони с до 70% отстъпка. Тя включва новия iPhone 14, впечатляващия Xiaomi 12T, предложението на Samsung в средния ценови клас - Galaxy A33 5G и достъпния Motorola Moto G62 5G.

А1 предлага и 50% отстъпка на месечната такса за първите 12 месеца от договора за всеки, който премине на план Unlimited през декември, както и неограничено сърфиране на максимална 5G скорост до края на годината. Повече за специалните коледни предложения на А1 можете да видите тук.

Спектакълът "Истинската Коледа" се проведе на 1 декември пред Народния театър в София

Спектакълът "Истинската Коледа", с който A1 отбеляза началото на празничния сезон, се проведе на 1 декември пред Народния театър в центъра на София. Концертът с участието на ансамбъл "Българе" събра хиляди жители и гости на столицата веднага след запалването на коледната елха на София.

На сцената се качиха танцьорите от ансамбъл "Българе", "Нана ден проджект", музикантите от "Виво Монтана", дует "Крис и Велин" и още много други. Фасадата на Народния театър също стана част от спектакъла с помощта на атрактивен 3D мапинг.