А1 предлага нов допълнителен пакет с бърз и неограничен интернет за 24 часа

А1 Xplore TV има специални предложения по случай Деня на детето

03.06.2022 | 13:20 Редактор: Теодора Патронова

А1 вече предлага изцяло нов допълнителен пакет на своите клиенти. Услугата дава възможност на потребителите да сърфират неограничено и на максимална скорост в мрежата на А1 за 24 часа. Абонатите на телекома ще могат да го активират на цена от 2,99 лв., като първата активация за текущия месец е напълно безплатна.

При следваща платена активация абонатите могат да се възползват от мегабайтите на максимална скорост и в роуминг в Европейския съюз при използването на Национален план за роуминг. За максимално улеснение пакетът може да бъде активиран чрез Моят А1 или на А1.bg.

Изненади по случай Деня на детето от А1 Видеотека през юни

По случай Деня на детето A1 Xplore TV има специални предложения за най-малките. До края на юни всеки, който наеме филм от специалния детски ред от А1 Видеотека, автоматично става част от томболата за подаръци от филма "Ела, изпей 2".

Специалната колекция през юни включва филмите "Ела, изпей 2", "Круд: Нова епоха", "Бебе Бос 2: Семейни работи", "Тролчета: Турнето", "Спондж Боб: Гъба беглец" и още анимирани приключения за малки и големи. Повече информация абонатите могат да намерят в сайта на А1.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК