Това лято 5G ULTRA на максимална скорост е за всички

Абонаментният план няма значение – всеки частен или бизнес клиент с мобилен абонаментен план от A1 ще използва на максимална скорост мрежата от ново поколение до 30 септември – трябва само да има 5G смартфон

01.06.2022 | 11:15 Редактор: Теодора Патронова
Това лято 5G ULTRA на максимална скорост е за всички

Лятото е време за приключения, а те трябва да се споделят – веднага и с всички. Именно затова A1 отваря своята 5G ULTRA мрежа за абсолютно всички свои абонати, които имат 5G смартфон.

От юни до края на септември всички настоящи и нови клиенти на договор за мобилна гласова услуга автоматично ще получат достъп до 5G ULTRA без никакви ограничения на максимално достижимата скорост.

Работата през лятото също е приключение и все по-често се извършва извън офиса. Затова и лятната промоция на А1 важи и за бизнес клиентите с мобилна гласова услуга. За да бъде пълноценно сърфирането на максимална скорост в 5G ULTRA, А1 предлага възможност за покупка на ново устройство на изгодна цена. Селекцията от достъпни и мощни смартфони е на цени от 16,99лв. на месец с най-подходящия план за мобилни приключения от ново поколение - Unlimited Ultra.

Именно такава е месечната вноска, срещу която потребителите получават новия Samsung Galaxy A33 5G. С този модел корейската компания коренно променя правилата на играта в средния ценови клас. Мощният му 8-ядрен процесор е комбиниран с 6 GB оперативна памет и цели 128 GB място за съхранение, което може да се надгради с допълнителна microSD карта.

Следващият модел на Samsung – Galaxy A53 5G, надгражда екрана до 6,5 инча и 120 Hz, а камерата – до 64 мегапиксела. С Unlimited Ultra цената на месец за него е 21,99 лв.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G е смартфон, специално създаден за потребителите и създателите на съдържание. Основната камера е 108 MP, която е подпомогната от ултраширокоъгълен модул и сензор за дълбочина. Селфитата ще са с високата детайлност на цели 16 MP. В комплекта са и безжични слушалки ttec SoundBeat+. Цената на месец с Unlimited Ultra е 23,99 лв.

В A1 са помислили и за потребителите, които не правят компромис с мобилното си изживяване. За тях е Apple iPhone 13. Процесорът A15 Bionic е без аналог, а неговата мощ идва в компактно тяло с помощта на 6,1-инчовия Super Retina XDR дисплей. Флагманската двойна камера е с резолюция 12 MP за идеални снимки при всякакви условия, а за зареждането потребителите ще могат да се погрижат чрез включения в комплекта Apple USB-C 20W Power Adapter.

Налични са варианти в пет различни цвята със 128 GB, 256 GB и 512 GB пространство за съхранение на мултимедия. Цените започват от 63,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК