А1 въведе нови цени за роуминг извън ЕС

Абонатите на Xplore TV могат да гледат хитови детски филми на половин цена

29.04.2022 | 16:14 Редактор: Теодора Патронова

На 26 април влязоха в сила новите цени на роуминг услугите за частните клиенти на А1, използващи Стандартна тарифа за роуминг. Новите условия важат за страните извън Европейския съюз, включително държавите от Западните Балкани и Турция. Специални условия вече са в сила и за разговорите и използването на мобилни данни в роуминг за Великобритания. Повече информация може да намерите на А1.bg.

До 3 май А1 Видеотека предлага на потребителите водещи заглавия за малки и големи на половин цена

Остават броени дни до края на специалната промоция на детски филми в А1 Видеотека. Само до 3 май абонатите на Xplore TV от А1 могат да се насладят на водещи заглавия за малки и големи с 50% отстъпка. Всички ленти са с озвучаване на български език. Селекцията включва филми от поредиците "Тролчета" и "Как да си дресираш дракон", "Спондж Боб: Гъба на сухо" и много други.

А1 Видеотека предлага над 20 000 филми и сериали с първокласен звук и картина на своите абонати. Срещу достъпна такса всеки зрител може да наеме хитово заглавие и да го гледа многократно в рамките на 48 часа. Платформата Xplore TV има интерактивни функции и AI препоръки, които запомнят предпочитанията на абонатите и с времето се „научават“ да им предлагат подходящи за техния вкус заглавия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК