Последни дни за предварителни поръчки на Samsung Galaxy Tab S8 на А1.bg

А1 спечели престижна награда за киберсигурност

18.02.2022 | 12:18 Редактор: Ваня Кузманова

 

Текат последните дни, в които можете да направите предварителна поръчка за новите таблети от серията Samsung Galaxy Tab S8, които бяха представени от корейския технологичен гигант по-рано този месец. Направилите заявка на А1.bg до 24 февруари ще запазят бройка от желаното от тях устройство и ще бъдат сред първите в България, които ще го притежават.

Доставките започват ден по-късно, а първите заявили таблет от серията ще получат и бонус – оригинална клавиатура-калъф от Samsung. Както всички пратки от онлайн магазина на А1 – таблетите ще пристигнат при новите си собственици напълно безплатно до всяка точка на страната. 

А1 е най-динамично развиващият се партньор на f5

А1 България беше отличена от американската технологична компания f5 като партньорът с най-бърз растеж през 2021 г. Признанието е в резултат на усилията на А1 в подкрепа на корпоративните клиенти с решения за надеждна защита на техните уебсайтове и приложения чрез високотехнологичната услуга, базирана на продукт на f5.

Признанието за динамичното развитие на А1 в сферата на ICT услугите, получено от f5, идва само месеци след като DELL Technologies също отличиха телекома в категория „Rising Star“ по време на своите традиционни награди за партньори, показали отлични постижения. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК