Новите устройства от серията Samsung Galaxy S22 вече са в А1.bg

MAX Sport 2 ще излъчи най-голямото спортно събитие в САЩ – Super Bowl

11.02.2022 | 12:30 Редактор: Тодор Петров

Преди броени дни устройствата от новата серия Samsung Galaxy S22 бяха представени от компанията на широката общественост. Обявените на 9 февруари нови устройства от серията на Samsung вече могат да бъдат и поръчани онлайн на А1.bg. От телекома съобщават, че кампанията по предварителни поръчки ще продължи до 24 февруари, включително, за Ultra моделa на Samsung, а скоро се очаква от производителя да потвърдят и датите за доставка на S22 и S22+.

Първите, поръчали смартфон от новата серия през A1.bg, ще получат и бонус – оригинални слушалки Samsung Galaxy Buds Pro в изискан черен цвят. Повече за устройствата и кампанията за предварителни поръчки можете да намерите в A1.bg.

Най-голямото спортно събитие в САЩ ще се излъчва в спортните канали на А1

Спортните канали на А1 излъчват най-голямото американско спортно събитие - Super Bowl. Двубоят между Лос Анджелис Рамс и Синсинати Бенгълс започва в малките часове на 14 февруари в ефира на MAX Sport 2. Super Bowl е много повече от среща по американски футбол. Това е събитие, комбиниращо шоу-програма и спортно майсторство, и имащо широк отзвук в обществения живот на САЩ.

Зрелищният двубой може да бъде гледан в ефира на MAX Sport 2 в 1:30 часа на 14 февруари. Очаква се и тази година събитието да предостави на зрителите впечатляваща програма и огромен спортен заряд.