Как да вземеш смарт часовник на половин цена от A1.bg

Телекомът обяви нова екоинициатива за рециклиране

08.11.2021 | 08:20 Редактор: Жаклина Иванова

Промоция за закупилите определени устройства Samsung Galaxy

Важни новини за любителите на бранда Samsung обявяват от А1. От 1 до 28 ноември те могат да се възползват специалното предложение в онлайн магазина на телекома. При покупка на определени смартфони от серията Galaxy на Samsung, потребителите могат да добавят и смарт часовник Samsung от серията Watch4 в своята поръчка и ще го получат с намаление от 50% за часовника.

Промоционалните условия важат само за покупки, направени през онлайн магазина на А1 за посочения период. За да се възползвате от тях, трябва първо да изберете един от актуалните модели Samsung Galaxy. Сред включените модели са някои от топ флагманите на бранда за 2021 година – сгъваемите Z Flip3 и Z Fold3, както и трите модела от серията S21. Като на достъпно предложение се отличава моделът Samsung Galaxy S20 FE. Важно е да се отбележи и, че изброени смартфони, без последния, са съвместими с 5G ULTRA мрежата на А1.

Екологичен начин да се избавиш от стари телефони

А1 стартира нова екоинициатива, която има за цел да намали обема на електронните отпадъци. Компанията предлага възможност на всеки потребител да върне стар телефон или таблет в магазин на А1, които ще бъдат рециклирани. За да стимулира потребителите, А1 ще предоставя ваучер на стойност 20 лева, който може да се използва за закупуването на ново устройство от магазина или сайта на компанията.

Състоянието на връщаното мобилно устройство няма значение и няма нужда то да работи. Компанията приема както смартфони, така и обикновени мобилни телефони и таблети. Ваучерът е валиден за 30 дни, през които потребителят може да го ползва за нов мобилен телефон, смартфон, таблет, телевизор или лаптоп от А1. Плащането за новото устройство трябва да бъде в брой и с тарифен план от А1 или в брой без тарифен план за членове на А1 клуб. За една покупка като част от инициативата могат да се използва само по един ваучер.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК