Започнаха предварителните поръчки за новите iPhone 13 на A1.bg

На фокус е и пакетно предложение за тарифни планове Surf с достъп до е-просвета

01.10.2021 | 11:54 Редактор: Теодора Патронова

Новите iPhone 13 идват

1 октомври е дългоочаквана дата за всички любители на бранда iPhone. В онлайн магазина на А1 вече започнаха предварителните поръчки за четирите устройства от тазгодишната серия – класическият iPhone 13, компактният iPhone 13 mini, както и двата топмодела – iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. Всеки един от моделите може да бъде закупен в брой или на изплащане с тарифен план от А1.

Посетителите на сайта могат да изберат още своя предпочитан цвят и размера на мястото за съхранение на твърдия диск на устройството. Тази година за пръв път в историята се предлага и iPhone с цял терабайт памет, което със сигурност ще привлече погледите на киномани и любители на видеоигри. Разбира се, всички модели са съвместими с 5G ULTRA мрежата на А1. Предварителните поръчки ще продължат до 8 октомври. Веднага след това ще започнат и доставките, а за направилите своята заявка в онлайн магазина на А1 те са безплатни до всяка точка на страната.

Достъп до е-просвета, плюс таблет и неограничени мегабайти

Закупилите план с пакетното предложение за мобилен интернет за лаптоп и таблет Surf от А1 ще го получат с достъп до електронното училище на България – е-просвета. С предложението на А1 всеки абонат ще получи, освен предвидените в съответния план мегабайти на максимална скорост, неограничен трафик към сайта e-prosveta.bg. Електронното училище на България започна своята втора учебна година и вече се е превърнало в надежден помощник на много ученици.

В помощ на малките ще бъде и втората част от пакетното предложение – нов таблет от А1. Устройствата преживяха своеобразен ренесанс покрай масовото въвеждане на онлайн обучението и са отлично допълнение към инструментите за учене на всеки един ученик.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК