5G ULTRA става още по достъпна с новата промоция на А1

Джаджи и смартфони на ниски цени и без договор в А1 клуб

02.07.2021 | 09:50 Редактор: Десислава Атанасова

Всички нови абонати на А1 – с 5G за 3 месеца

А1 обявява началото на нова промоционална кампания под знака на истинската 5G ULTRA мрежа. Мрежата от пето поколение на телекома е единствената в България, която работи на 5G честоти, използва 5G оборудване и достига до 5G скорости от над 1000 Mbps.

С новата промоция всички, подписали нов договор за мобилни планове ONE или Unlimited, ще могат да усетят разликата в скоростите и да подобрят потребителското си преживяване. Промоционалните условия остават в сила до 31 август и ще важат за първите 3 месеца от съответния договор.

С това абонаментните планове Unlimited, получават идентични условия като досегашните на най-високия план Unlimited Ultra. Тоест – неограничени мегабайти на максимална 5G ULTRA скорост за първите три месеца от договора.

Намаления за клиенти на А1

От първи юли започна нова промоционална кампания на А1.bg. Телекомът предлага смартфони и аксесоари с намаления по линия своята програма за лоялни клиенти А1 клуб. Така настоящите клиенти могат да спестят до 150 лева от следващата си покупка в онлайн магазина. Всички устройства с намаления могат да бъдат открити на А1.bg/a1club-summer.

За да се възползват от офертата, клиентите на трябва да започнат стандартна поръчка през онлайн магазина на компанията за съответното устройство. Още на първата стъпка ще се визуализира поле за поставяне на промокод.

Важно е да се отбележи, че с тази промоция не е предвидена възможност за покупка на изплащане. Всеки един от продуктите в промоцията има уникален код, с който цената ще бъде намалена. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК