Първото високотехнологично споделено пространство официално отвори врати

SpaceAssembly e проект на консултантската ITCE и осигурява творческа среда за екипно взаимодействие, събития и обучения в онлайн и хибриднен вариант

01.07.2021 | 10:44 Редактор: Елеонора Танева
Първото високотехнологично споделено пространство официално отвори врати

Моделите на работа от бъдещето изпревариха времето си и за броени месеци станаха фактор, който постави на първо място необходимостта от изграждането и функционирането на работни места и пространства от съвършено нов тип.

Именно такова пространство, създаващо модерна творческа среда - разнообразна, високотехнологична и комуникативна, е SpaceAssembly, съобщават от българската консултантска компания ITCE – автор на проекта.

Днес, 01 юли, в София Тех Парк, в присъствието на много гости, партньори и клиенти, те дадоха официален старт на проекта си, замислен и осъществен за по-малко от година.

SpaceAssembly, казват от ITCE, отговаря именно на най-новите изисквания за качествено работно взаимодействие в екип, обучения, планиращи събития, нетуъркинг в различни форми – онлайн, хибридни и присъствени, broadcasting & streaming до всяка точка на света.

Посветили последните 20+ години в подпомагане на големите организации да оформят своята дигитална стратегия, да трансформират и модернизират уменията на служителите си, през 2020 г., когато светът навлезе в съществени промени в резултат на едно неочаквано събитие, екипът на ITCE постави на фокус преосмислянето на екипното взаимодействие.

Нашата цел беше да създадем работно пространство, където професионалисти, екипи и организации от света на бизнеса и обществения живот могат да се събират и качествено да взаимодействат, да провеждат обучения и самите те да се учат, да планират, излъчват срещи и събития и др., разказва Димитър Георгиев, партньор в ITCE и движеща сила зад проекта SpaceAssembly.

В резултат на този подход се ражда SpaceAssembly, като още в периода на неговото създаване вече са проведени няколко десетки срещи, обучения, презентации, уебинари, Agile планиращи събития, за стотици участници и в различни видове и формати - онлайн, хибридни и присъствени, включително и със силно международно участие.

Важно предимство на проекта е, че освен техническото оборудване, SpaceAssembly разполага и с екип от над 10 професионалисти в области като видеозаснемане и монтаж, аудио инженерство, графичен дизайн, създаване на творчески концепции и управление на събития, тренинги по публична реч и презентационни умения. Така компаниите и организациите, които идват при нас, могат да разчитат на съдействие за цялостната подготвка и реализация на своите проекти, допълва Димитър Георгиев. Според него това е много важно от гледна точка на възможността компаниите лесно да набавят необходимите им компетенции и ресурси, за да направят своето събитие истински успешно.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК