A1 предлага Nokia X10 с 5G ULTRA и 3 години гаранция

Телекомът отчита куп престижни награди през юни

25.06.2021 | 10:12 Редактор: Десислава Атанасова

Nokia X10 – смартфон, който ще ползваш поне 3 години

А1 разширява избора от 5G, като добавя нова марка, поддържаща мрежата от пето поколение 5G ULTRA с модела Nokia X10. Смартфонът е част от новата Nokia X серия на HMD Global, която обединява висока производителност, забележителни характеристики и стилен дизайн. Той се предлага на достъпна цена и с по-дълга от обичайната гаранция.

Nokia X10 e част от еко кампанията на HMD Global #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси чрез по-дългото използване на вещите. Това е причината смартфонът да идва с 3-годишна гаранция, фабрично поставен протектор на дисплея и добавен компостируем калъф в кутията.

Nokia 10X е смартфон, който се отличава с висока производителност. Бързият 5G процесор Qualcomm Snapdragon 480 е нещото, което позволява на смартфона да се справи с високите скорости в 5G ULTRA мрежата на А1.  

Обявиха А1 за „Компания на годината“ в телекомуникационния сектор

На бляскава церемония на 17 юни вечерта бяха обявени тазгодишните победители в конкурса “Компания на годината”. За втора поредна година носител на престижното отличие в категория „Телекомуникации“ стана А1 България. Телекомът убеди журито със силна кандидатура, фокусирана върху старта на първата истинска 5G мрежа в България, която днес работи под името 5G ULTRA в над 75 града и курорта.

Наградата дойде само ден след като телекомът спечели 6 отличия, включително 3 първи места на конкурса PR Приз, организиран от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Получените награди са отражение на успешната за А1 2020 година, в която компанията се справи с предизвикателствата от пандемията, утвърди се като един от най-големите дарители в страната и регистрира ръст на финансовите си показатели.   

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК