Tech of Tomorrow: Кои са технологичните иновации за бизнеса?

Онлайн събитието ще се проведе от 14:15 ч.

30.09.2020 | 11:18 Редактор: Георги Камарашев
Tech of Tomorrow: Кои са технологичните иновации за бизнеса?

Кои са последните технологични иновации, как те ще променят бизнеса и каква ще бъде ролята на изкуствения интелект през следващите години - отговорите на тези и още интересни въпроси ще даде първото онлайн издание на Tech of Tomorrow, което ще се проведе днес, от 14:15 ч. и ще се излъчи на живо на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

Днес на фокус в студиото ще бъде темата за технологичните иновации в бизнеса. Гости ще бъдат водещи експерти от страната и Европа, сред които е и дигиталният продуктов мениджър за нови енергии и нововъзникващи дигитални технологии в Shell Research Фреди Дарбишър. В своето интервю той ще коментира ролята на изкуствения интелект за бизнеса. По тази и още теми ще чуем мнението и на инж. Калоян Георгиев, aрхитект IoT решения в Schneider Electric Bulgaria. Модератор на дискусиите ще бъде главният редактор на Investor.bg и автор и водещ на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

Защо дигитализацията вече не е допълнителна опция за различни видове бизнес, а необходимост, както и как банкирането в реално време става все по-важно ще коментират и инж. Цветомир Досков -  CEO на Sirma BC, Стефан Коларов - оперативен директор на eMAG Bulgaria. Голям интерес се очакват да предизвика и темата за роботизацията и начина, по който тя променя цели сектори. По темата експертизата си ще даде мениджърът за развитие на продажбите в Universal Robots A/S, Румъния и България Лучиан Диакону.

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, Telelink Business Services, Atos, Select Asset Management, Industrial Holding Bulgaria.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, "Мениджър", Kaldata.bg,Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК