Първите "Игри на вдъхновението" в ефира на MAX Sport

Общо 40 000 MВ бонус за нов договор с тарифен план А1 One Unlimited

10.07.2020 | 10:15 Редактор: Ралица Братанова

"Игри на вдъхновението" завладяха ефира на MAX Sport 2

Продължаващата пандемия от Ковид-19 обърка графика на много спортове и леката атлетика не прави изключение. На 9 юли обаче царицата на спортовете се завърна с високотехнологично спортно шоу, което достигна до българските фенове на честотите на MAX Sport 2.

Спортният канал на А1 излъчи първите "Игри на вдъхновението“. 30 от водещите атлети в света премериха сили на 7 различни стадиона, разположени на 2 континента. Спортистите стартираха едновременно, но заради краткото забавяне на телевизионния сигнал, зрителите получаваха картина малко след края на съответния старт.

Благодарение на магията на новите технологии обаче, самото излъчване беше синхронизирано, а зрителите имаха възможност да съпреживеят емоциите, сякаш се намират на стадиона в момента.

Общо 40 000 МВ бонус за първите 4 месеца при нов договор с А1

А1 подарява общо 40 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост за всеки нов двугодишен договор за тарифен план A1 One Unlimited 2XL, 3XL, 4XL и 5XL, сключен през юли. Предложението важи както за настоящи клиенти на А1, които преподпишат на този тарифен план, така и за нови, които сега се прехвърлят към телекома.

През първите 4 месеца от договора, към предвидените мегабайти се добавят по 10 000 МВ, които важат за съответния месец. След края на промоционалния период, допълнителните мегабайти отпадат автоматично. Повече информация за бонуса може да бъде открита на A1.bg, както и в магазините на телекома.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК