Новото портфолио с ТВ и интернет услуги на А1 набира скорост

Телекомът пуска и комплект за спортни фенове

19.06.2020 | 10:39 Редактор: Ивет Арабова

Бърз интернет и телевизия от ново поколение

След като добави редица нови населени места в мрежата за A1 Xplore TV и официално стартира новото си портфолио с фиксирани услуги, А1 обръща внимание и на двойните пакети от интернет и телевизия. 

Предложенията на телекома са разнообразни, като включват различни пакети. Най-икономичният от тях започва с 50 mbps скорост на даунлоуд и над 100 TВ канала. При най-големия ТВ каналите са вече над 230, а скоростта на изтегляне в мрежата достига до завидните 1000 мегабита в секунда. 

Абонатите, които използват услугата с технологията A1 Xplore TV, имат допълнителни предимства като канали с 4К качество, Видеотека с нови блокбъстъри и вечни класики, както и множество интерактивни функции. 

Комплект, създаден специално за любителите на спорта

А1 започва с продажбите на нов комплект джаджи от Huawei, създадени специално за любителите на спорта и фитнеса. Това са най-новият модел смарт часовник Huawei GT 2e, Bluetooth слушалките Huawei FreeLace и смарт везната Huawei Body Scale AH100. С тяхна помощ всеки може да следи не просто теглото си, но и редица показатели, свързани със здравето.

Те могат да се свързват със смартфона на потребителите с помощта на приложението Huawei Wear. Смарт везната има и отделно приложение, с което могат да се създадат до 10 потребителски профила, които следят различни показатели като съотношение на мазнини към телесна маса и др. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК