А1 Net Protect защитава потребителите от заплахи в мрежата

Бонус мегабайти за всички, които платят онлайн

14.06.2020 | 17:00 Редактор: Юлия Христова

А1 Net Protect за дигиталния свят

Услугата А1 Net Protect е най-новото предложение на А1 за защита на потребителите в дигиталния свят. За използването му не се налага инсталация на допълнителни приложения, нито на какъвто и да е софтуер. 

Услугата ще се предоставя за безплатен 3-месечен тестов период на всички нови абонати на мобилен абонаментен план от А1, считано от 1 юни. След изтичането на 3-те месеца, абонатите могат да изберат дали да прекратят ползването на услугата или да продължат, заплащайки по 1 лев на месец.

Всички останали клиенти също могат да активират услугата на своя смартфон, изпращайки безплатен SMS на кратък номер 1279. В този случай цената на услуга възлиза на 7,99 лева на месец. Клиентите на А1 могат също така да активират A1 Net Protect с обаждане на *88, както и във всеки магазин на телекома в страната.

2000 МВ бонус при плащане от А1

Нов бонус за клиентите на A1, които изберат да платят месечните си фактури през един от дигиталните канали на телекома – приложението Моят А1 или раздела Моят А1 на www.a1.bg, е в сила от 1 юни. Инициативата неслучайно идва след като всички магазини на компанията официално отвориха врати, а тези извън търговските центрове дори се върнаха към обичайното си работно време от преди кризата.

Плащането онлайн обаче остава по-сигурно, по-удобно и по-бързо. Именно затова телекомът продължава да окуражава клиентите си да се възползват от Моят А1. Най-новият бонус е в размер на 2000 МВ и е в сила за всички онлайн плащания на фактури от 1 юни през съответните канали.

Както и с предишните подобни инициативи на А1, клиентът може да избере да активира мегабайтите на своя номер или да ги подари на свой близък, стига избраният номер също да е на абонаментна услуга, част от мрежата на А1.

Снимка: А1

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Poli
преди 4 месеца
Моля, не ме засипвйте с SMS i. Прекалено много. Нов клиент съм. Стига Сигнализирай за неуместен коментар