A1 стартира кампания за предварителна поръчка на iPhone SE

Вече се предлага е първият сгъваем телефон - Motorola razr

24.04.2020 | 10:20 Редактор: Ивет Арабова

Нов iPhone, при това на повече от достъпна цена - това вече е възможно с модела iPhone SE. Броени дни след представянето му, той вече може да бъде поръчан от онлайн магазина на А1. Кампанията за предварителни вече е в ход, а самото устройство ще пристигна в България през май. Корпусът на iPhone SE е от алуминий и подсилено стъкло. Той е снабден с процесора A13 Bionic, който се използва и в серията iPhone 11.

Дългото очакване за Motorola razr вече приключи. Първият сгъваем смартфон, който работи само с еSIMкарта вече е тук и се предлага само от А1. На външен вид, смартфонът напомня за легендарните флип телефони на Motorola от началото на века, но е снабден с всички най-модерни технологии. С него в ръка, всеки ще привлече погледите на околните.

Продължава и играта на А1 във Facebook. Наградата този месец е Lenovo A6 Note, а за да го спечелите, трябва да отговаряте правилно на въпросите. Тази седмица питането е: "Как се казва новият модел iPhone, който вече може да бъде поръчан от онлайн магазина на А1?"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК