Колоритни реакции в социалните мрежи на дебата Клинтън-Тръмп

Мигрантите в САЩ разочаровани от липсата на коментари по въпроса за имиграцията

27.09.2016 | 13:30 Редактор: Тодор Петров
Колоритни реакции в социалните мрежи на дебата Клинтън-Тръмп

Хората в социалните мрежи също реагираха активно с мнения и коментари по време и след президентския дебат между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп. Много известни личности, сред които комедианти и журналисти споделиха впечатленията си от сблъсъка. 

Журналистът Емили Милър написа: "Хилари Клинтън не се е усмихвала толкова много през последните 30 години." Комедиантът Майкъл Блек пък коментира представителя на републиканците като написа в Twitter: "Доналд, крещи малко повече! Никой не може да те чуе." 

Актьорът Джим Гафиган и други хора дори обобщиха какви емоции са изпитали по време на дебата. "Никога не съм бил толкова отегчен и уплашен досега", написа комедиантът.

Мигрантите в Съединените щати също направиха своите коментари след дебата. Той е особено важен за новодошлите в страната, които очакват какъв курс ще вземе новият президент относно миграционната реформа.

"Това, което видяхме, се случи и на други дебати. Те не говореха за имиграция. Разочароващо е, защото искахме да чуем повече на тази тема. Нашият живот зависи от тези закони", коментира един от мигрантите.

"Хареса ми това, което Хилари каза. Тя имаше по-силни позиции от Доналд Тръмп. Той крещеше през цялото време. Не се осланяше на фактите и не отговаряше на въпросите", пък заключи мигрантка, която наблюдава дебата.