Любовница на Бил злобее срещу Хилари: Лесбийка, родила заради политиката

Сали Милър е убедена, че кандидат-президентът на САЩ е студена егоистка и интригантка

30.03.2016 | 13:15 Редактор: Луиза Божинова
Любовница на Бил злобее срещу Хилари: Лесбийка, родила заради политиката

Дори раждането на дете е било политическа амбиция за Хилари Клинтън.Това казва една от бившите любовници на президента Бил Клинтън в ексклузивно интервю пред "American Mirror".

"Това трябва да накара всяка жена да спре преди да направи Хилари първата жена президент", заяви Сали Милър, която е имала тримесечна афера с Бил Клинтън през 1983 година.

Милър сподели с изданието някои от интимните тайни, които 42-ият президент на САЩ й е поверил. Една от тях е, че дори това да има дете, е било политически ход на настоящата кандидатка за Белия дом от Демократическата партия. 

"Тя е имала няколко аборта преди да роди Челси и то само защото Бил я е убедил, че ако искат да напреднат в политиката, трябва да имат дете", казва Милър. "Има много лоши майки", допълва тя и разкри, че нейната е такава. Милър е била тормозена от родителката си в продължение на години.

"Тя е феминистка тип Глория Стейнем", казва бившата Мис Арканзас за Хилари Клинтън. "Студена, интригантска кучка", определи я тя. 

Бившата любовница на Бил Клинтън посочи, че повечето феминистки са такива - не се интересуват от никой друг, освен от себе си.

"И повечето от тях не харесват мъже. Те използват мъжете само за доход и външен вид", казва Милър. "Хилари никога нямаше да стигне дотук без Бил", убедена е бившата любовница. "Сигурна съм, че тя е лесбийка." 

На въпрос къде е чула подобно твърдение, Милър отговаря: "Бил ми каза".

"Работила съм за много неща в живота ми, които не получих. Работих, за да стана Мис Америка, но не получих наградата", казва бившата Мис Арканзас.