Блинкен: Защитата на цивилното население трябва да главна цел на Израел

"Очакваме от правителството да се увери, че това е приоритет", заяви държавният секретар на САЩ

13.03.2024 | 21:21 Редактор: Толя Стоянова
Блинкен: Защитата на цивилното население трябва да главна цел на Израел

Защитата и подпомагането на цивилното население трябва да бъдат задача номер едно за Израел в разкъсваната от война Ивица Газа. Това заяви държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен, цитиран от БГНЕС.

"Очакваме от правителството на Израел да се увери, че това е приоритет. Защитата на цивилното население, осигуряването на необходимата помощ за хората - това трябва да бъде работа номер едно, дори когато те правят необходимото за защита на страната, за да се справят със заплахата, която представлява "Хамас", каза Блинкен.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Байка
преди 1 месец
Ах ти двуличник. Продаваш на ционистите оръжие за да убиват деца, а после зовеш за защита на цивилни граждани. *** ***, да оставим рая, и в ада няма да си намериш място. Ще ти щомполират шнорхела отзад системно мъртъвците, с въпроса защо, беше съучастник на ционистите. Какво направи да защитиш, невинните хора от бомбите, куршумите и глада. Какво ядеше ти, когато те гладуваха, какъв демократ си , как защитаваш човешките права, щом като загинаха 16 хиляди деца. Сигнализирай за неуместен коментар