Крадец върна обратно на собственика автомобила му с извинително писмо

Колата се появила неочаквано само дни по-късно

03.12.2023 | 21:00 Редактор: Толя Стоянова
Крадец върна обратно на собственика автомобила му с извинително писмо

Собственик на кафене в Оукланд (Нова Зеландия) преживя неочакван шок, след като пикапът му беше откраднат пред заведението му. Още по-голямо обаче беше изумлението му, след като автомобилът се появи на същото място само дни по-късно. Колата не само била в същото състояние, но в нея имало извинително писмо и играчки за сина на собственика.

Варун Чада един ден, докато вървял към дома си, се сетил, че е забравил нещо в заведението си. Мъжът оставил пикапа си, модифициран Holden Colorado, да работи и когато се върнал минути по-късно, колата била изчезнала. Запис от охранителната камера показал, че малкият период от време бил достатъчен на крадеца, за да отмъкне автомобила.

Четири дни по-късно Чада пристигнал, за да отвори заведението и останал шокиран, след като видял, че пикапът му е паркиран точно на същото място, от което е бил откраднат. В колата имало бележка, на която пишело: "Приятел, извинявай, че взех колата ти назаем, но бях малко пиян. Имах нужда от превоз, за да се прибера до вкъщи. Връщам ти пикапа, тук има всичко за твоето бебе. Благодаря и извинявай".

Четете повече в automedia.investor.bg.

Снимка: Pexels