Путин: Самолетът на Пригожин не е ударен. В телата на загиналите има части от гранати

Не е правена експертиза за алкохол и наркотици на жертвите на авиокатастрофата

05.10.2023 | 21:32 Редактор: Елеонора Танева
Путин: Самолетът на Пригожин не е ударен. В телата на загиналите има части от гранати

Върху самолета с основателя на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин не е имало външно въздействие. В телата на загиналите при авиокатастрофата са открити следи от ръчни гранати, каза руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

"Ръководителят на Следствения комитет ми докладва онзи ден. Фрагменти от ръчни гранати бяха намерени в телата на загиналите при самолетната катастрофа. Външно въздействие върху самолета не е имало, това вече е установен факт, резултат от експертиза, извършена от Следствения комитет на Руската федерация", каза Путин.

Той отбеляза, че не е правена експертиза за наличие на алкохол и наркотици в телата на загиналите в самолета. Путин каза още, че в офиса на компанията на Пригожин в Санкт Петербург са открити 10 милиарда рубли в брой и 5 кг кокаин.

Снимка: БГНЕС


3
0 rate up comment rate down comment 0
Четейки коментарите,
преди 6 месеца
Предстоящата мобилизация може и да накара някои сънародници да разберат, че са използвани от господарите от посолството, но ще бъде твърде късно. Надеждите, че " простолюдието" ще се жертва за парите на "умните и красивите", по-добре се разделителите с тях още сега. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
Alyosho
преди 6 месеца
sigurno sa se samoubili s granati v samoleta ot strah Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 5
Иван
преди 6 месеца
Е те може и извънземни да намерят. Всъщност могат да намерят, каквото си поискат. На света едва ли има някой, който да вярва на руската пропаганда. Сигнализирай за неуместен коментар