Зукърбърг за мача в клетка: Ако Мъск се съгласи на реална дата - ще го чуете от мен

Дотогава, моля, приемайте, че всичко, което той каже, не е договорено, каза собственикът на Facebook

13.08.2023 | 19:53 Редактор: Вяра Димова
Зукърбърг за мача в клетка: Ако Мъск се съгласи на реална дата - ще го чуете от мен

Марк Зукърбърг, ръководител на компанията Meta Platforms Inc., собственик на Facebook, попари твърденията на Илън Мъск, че двамата милиардери кроят планове за мач в клетка в Рим.

"Обичам този спорт и съм готов да се бия още от деня, в който Илън ме предизвика. Ако той някога се съгласи на действителна дата, ще го чуете от мен. Дотогава, моля, приемайте, че всичко, което той каже, не е договорено", написа Зукърбърг в публикация в сайта за блогове на Meta Threads. 

Зукърбърг, който е любител на бойните изкуства, отговаря на по-ранна публикация на Мъск, за която се твърди, че дава подробности за дългоочаквания дуел между изпълнителните директори. Мъск написа, че битката ще бъде наблюдавана от съответните фондации на него и Зукърбърг, а не от професионална организация като UFC. Според публикацията на Мъск двубоят ще бъде предаван на живо както в Meta, така и в X - платформата, известна преди като Twitter, която той притежава. 

"Всичко в кадър на камерата ще бъде от Древен Рим, така че изобщо нищо модерно", написа Мъск. Той обяви, че всички приходи от битката "ще отидат за ветераните", макар че не посочи конкретна фондация или организация.

Четете повече в bloombergtv.bg.

Снимка: БГНЕС