Намериха мъртва дъщерята на приближен до Путин

Тя е притежавала дялове в пекарни и дърводобивни предприятия

14.07.2023 | 21:31 Редактор: Юлиан Христов
Намериха мъртва дъщерята на приближен до Путин

Дъщерята на бившия губернатор на Пензенска област Наталия Бочкарева е намерена мъртва в апартамента си в центъра на Москва. 

Това са съобщили службите за спешна помощ, цитирани от ТАСС.

"Предишния ден портиерката на жилищна сграда в квартал Пресненски се свърза с оперативните служби. Тя е заявила, че Наталия Бочкарева не е отворила вратата на апартамента си, въпреки че преди това се е оплакала от здравословното си състояние. Когато експертите отвориха врата и влезе вътре, домакинята е открита мъртва", е заявил източник на руската агенция.

По думите му по тялото на Бочкарева не са открити следи от насилствена смърт. Точната причина за смъртта ще бъде установена при огледа. 

"Според предварителните данни смъртта може да е настъпила поради остра сърдечна недостатъчност", е добавил говорител на службите за спешна помощ.

Наталия Бочкарева е дъщеря на бившия губернатор на Пензенска област Василий Бочкарев. Тя е притежавала дялове в пекарни и дърводобивни предприятия. Отскоро е заживяла в Москва. 

През 2021 г. медиите са писали, че Бочкарева е дала голяма сума на измамници, които са обещали да "разрешат" някои нейни лични проблеми.

Снимка: БГНЕС