Окупаторите изнесли 610 трупа на руски военни с камиони от Макеевка, задава се бунт?

Поздравленията на Владимир Путин за ЧНГ са най-жалките от всички през годините, заявила съпругата на руски войник

10.01.2023 | 21:29 Редактор: Елеонора Танева

Украинските военни за прихванали разговор на руски войник със съпругата му, в който се обяснава как Русия се опитва да прикрие жертвите в Макеевка. Причината - да не се вдигне бунт.

В ново разузнавателно прихващане руският окупатор казва на жена си, че руските власти мълчат за събитията в Макеевка, за да не се вдигне бунт, а всъщност повече от 600 нашественици са загинали там. 

Съпругата на казва, че руснаците са изнасяли труповете от Макеевка с "Камаз"-и. Твърди се, че тази информация ѝ е дадена от близки на друг окупатор, който е участвал пряко в изнасянето на труповете.

"Той лично транспортирал телата на тези хора... Казва, че в Макеевка са загинали 610 души, че са изведени с 12 камиона "Камаз", цитират жената от ГЩ на украинската армия.

В отговор обитателят се съгласява и твърди, че вече е казал на жена си за това, но тя е повярвала на изявленията на окупационните власти, пише "Украинская правда".

Жената казала също, че на фона на войната, поздравленията на Владимир Путин за Новата 2023 година са най-жалките от всички, които е виждала.

Снимка: БГНЕС


1
2 rate up comment rate down comment 1
Мето
преди 1 година
Тва е от рода една жена казала..... Сигнализирай за неуместен коментар