Оперираха звездата от Marvel Джеръми Ренър, състоянието му остава критично

Той претърпя снежен инцидент в началото на годината

04.01.2023 | 09:10 Редактор: Искра Ангелова
Оперираха звездата от Marvel Джеръми Ренър, състоянието му остава критично

Актьорът Джеръми Ренър е претърпял животоспасяваща операция в понеделник, 2 януари, след снежен инцидент в началото на годината.

В официално съобщение, изпратено до медиите, говорителите му казват, че звездата от Marvel е претърпял гръдна травма и ортопедични наранявания, които са наложили операция в началото на седмицата. След излизането му от интервенцията, той остава в интензивното отделение и е в критично, но стабилно състояние.

"Семейството на Джеръми би искало да изрази своята благодарност към невероятните лекари и медицински сестри, които се грижат за него, пожарната и спасителната служба, шерифа на окръг Уошо, кмета на Рино Сити Хилъри Шийф и семействата Карано и Мърдок. В момента всички са изключително съкрушени от случилото се и оценяват любовта и подкрепата на феновете на Джеръми", казват още представители на актьора.

Малко след новината за инцидента, местните власти обясниха, че Ренър е бил транспортиран до болницата с хеликоптер. По тяхна информация всичко се е случило на 1 януари в 9:00 часа местно време в окръг Уошо. Тогава шерифът е получил обаждане за травматично нараняване в района на магистрала Mt. Rose в Рино, Невада. След пристигането на полицаите, те се свързали с пожарната и спасителната служба, за да транспортират Ренър с хеликоптер до местната болница.

Нараняванията на Ренър са обширни, което предизвиква и критичното му състояние.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС