Дронове записали атаката в Севастопол, един се взрязва директно в "Адмирал Григорович" (+ВИДЕО)

Най-малко три кораба на Черноморския флот на Руската федерация са били ударени

30.10.2022 | 09:18 Редактор: Елеонора Танева

Най-малко три кораба на Черноморския флот на Руската федерация са били ударени от дронове на 29 октомври. Разследващите анализираха снимки и видеоклипове от безпилотни надземни превозни средства, които са обикаляли пристанището и морето близо до Севастопол.

Разпространиха и видеозапис от атаката срещу фрегатата "Адмирал Григорович", която е еквивалент на "Адмирал Макаров" в Черноморския флот. Видеото е прекъснато, твърди се, че дронът е ударил кораба и е избухнал, пише "Украинская правда".

Друго видео показва атаката срещу миночистача "Иван Голубец". Според Министерството на отбраната на Руската федерация той е получил "незначителни" щети.

Руското министерство на отбраната обвини  военните от британския флот, че атаката в Севастопол е била под тяхно ръководство.


2
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 1 година
Терористи провеждащи жестока война против РУСь .. Ползуют пси активние методи и спец наркотики за озверяване на Путин против наш славяснкии народ в Украйна.. Планировали подобние атаки в том числе против Москва Сигнализирай за неуместен коментар
1
9 rate up comment rate down comment 8
ROCK AND ROLL
преди 1 година
БОЙ ПО ТЕРОРИСТИТЕ УБИЙЦИ ! НЯМАТ РАБОТА В УКРАИНСКИ ВОДИ ! A T T A C K ! Сигнализирай за неуместен коментар