Путин не се забави с отговора за Кримския мост - ето какво разпореди

Руският президент засилва защитата на инфраструктурата между Крим и Украйна

08.10.2022 | 21:00 Редактор: Елеонора Танева
Путин не се забави с отговора за Кримския мост - ето какво разпореди

Руският президент Владимир Путин подписа указ за засилване на мерките за защита на Кримския мост, енергийния мост и газопровода от Краснодарския край до Крим. Това съобщиха от пресслужбата на Кремъл.

Путин възлага на Федералната служба за сигурност на Руската федерация правомощието да организира и координира мерки за защита на транспортния преход през Керченския пролив, електропреносния енергиен мост Руската федерация – полуостров Крим и магистралния газопровод Краснодарски край – Крим, пише ТАСС.

Според указа това се прави с цел повишаване на ефективността на мерките за защита. Правителството на Руската федерация трябва да приведе своите нормативни документи в съответствие с постановлението, подписано от Путин. То влезе в сила от датата на подписването.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 0
КАКВО ОЩЕ ДА ЗАСИЛВА
преди 1 година
ИМА 5 ВИДА КОНТРОЛ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ОРГАНИ НА РФ НА НАЙ- СТРОГО ОХРАНЯВАНИЯ МОСТ НА ПЛАНЕТАТА! КАКВО ОЩЕ РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЩЕ ПОДСИЛВАТ?АМИ АКО ШОФЬОРА НА КАМИОН ПРЕВОЗВАШ БЕНЗИН ПАК СИ ИЗХВЪРЛИ ЦИГАРАТА ВЪРХУ КОРПУСА НА ЦИСТЕРНАТА ОБЛЯТА С БЕНЗИН ПРИ ПЪЛНЕНЕТО? Сигнализирай за неуместен коментар