Байдън: Притеснявам се, че Путин няма изход от войната в Украйна

Погрешно вярваше, че инвазията ще разцепи НАТО и ЕС, смята президентът на САЩ

10.05.2022 | 08:20 Редактор: Искра Ангелова
Байдън: Притеснявам се, че Путин няма изход от войната в Украйна

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви вчера, че се притеснява, че президентът на Русия Владимир Путин няма изход от войната в Украйна, предаде Ройтерс. Байдън добави, че се опитва да реши как да се справи с този проблем.

На мероприятие за набиране на средства във вашингтонско предградие американският президент каза, че Путин грешно е вярвал, че инвазията на Украйна ще разцепи НАТО и ЕС. Вместо това САЩ и много европейски страни са се сплотили в подкрепа на Украйна, предаде БТА.

Байдън каза, че Путин е много пресметлив човек и той се тревожи, че руският лидер "в момента няма изход и се опитвам да измисля какво да направим по този въпрос".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 2
Илиев
преди 1 година
Джо Байдън,не трупай оръжие в Украйна,не насъсквай хората на песът Зеленски,защото ти ако си си поживял,младите американци искат този живот.Някой да ти припомни,че днес руските ракети могат да "гостуват"в най отдалечените точки на планетата.Белият дом,днес е много близо до крайните точки на Русия. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
Българка
преди 1 година
1
0 rate up comment rate down comment 0
IM-дртiйYайтБoй!
преди 1 година
Байдън каза, че Путин е много пресметлив човек и... ЗАТОВА изходът МУ е само 1: директно 1 кYpшYм от упор право в челото на чиляка и... до ТУКА беше късметъ МУ! След което съответно добре спастрените му и откраднати 100-ина милиарда US$ ще нахранят по навик, по наследство, по презумпция... некоя друга гладна соц. АкулА! Сигнализирай за неуместен коментар