Гръцки лекари мамят антиваксъри: Уж вода им бият, а прилагат истинска ваксина

Масово фалшиви ваксинации се извършват в десетки центрове за имунизация в цяла Гърция

14.11.2021 | 10:23 Редактор: Здравко Черкезов
Гръцки лекари мамят антиваксъри: Уж вода им бият, а прилагат истинска ваксина

Масово фалшиви ваксинации се извършват в десетки центрове за имунизация в цяла Гърция, като "таксата" е 400 евро. Но има и изненадващи случаи: лекарите прибират подкупа, но прилагат истинска ваксина, а не "вода", за да избегнат неприятности, ако излезе истината за фалшиво ваксиниране, показва репортаж на Mega TV . 

Според вестник "Товима" около 100 до 200 центъра за ваксинация от общо 2000 и около 200-300 лекари и медицински сестри са участвали в подобни фалшиви ваксинации и/или в усилия за промяна на данните за ваксинацията. Изчислено е, че над 100 000 граждани са получили фалшиви сертификати за ваксинация чрез незаконни методи.

Под непрекъснати кръстосани проверки от инспекторите на здравните власти са центровете за ваксинация в Атина, Кардица в Западна Македония и няколко области в Пелопонес след цунами от доноси и информации за допускани в процеса на ваксинация нередности.

Съобщава се, че гръцката полиция е отхвърлила част от информацията на "Товима", без да уточнява подробности.

Парадокс е, че измамниците антиваксъри сами биват измамени от "съвестни" лекари. Оказва се, че "уредилите" се с уж фалшива ваксина всъщност имат обичайните странични ефекти на ваксината, и установяват при отиване при лекар, че им е приложена истинска доза, информира БГНЕС.

Има и негативен аспект: те са преминали медицинско лечение без тяхното съгласие. Могат ли да съдят лекарите? Да, ако признаят, че са ги подкупили с цел фалшив сертификат за ваксинация. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
:ДДД
преди 2 години
Това е егати куриоза :ДДДД Сигнализирай за неуместен коментар