Разкриха истинската причина за смъртта на принц Филип

Смъртният акт е публикуван на 4 май

05.05.2021 | 16:59 Редактор: Десислава Атанасова
Разкриха истинската причина за смъртта на принц Филип

Месец след смъртта на принц Филип истинската причина за смъртта му беше разкрита чрез смъртния му акт. Публикуван този вторник, 4 май, актът разкрива, че съпругът на кралица Елизабет Втора не е страдал от никаква болест.

9 април 2021 г. е дата, която феновете на британските кралски особи никога няма да забравят. На този ден принц Филип почина на 99-годишна възраст. Според официалното изявление, написано от Бъкингамския дворец, той си е "отишъл в мир".

И докато информацията беше във всички новини, причината за смъртта му никога не беше спомената. Смъртният му акт, беше разкрит от Daily Telegraph. В написания от сър Хю Томас акт, ръководител на кралското медицинско заведение, научаваме, че бащата на Чарлз, Ан, Андрю и Едуард е  починал от "старост“. Както се посочва в списанието, това заключение се приема, ако пациентът е на възраст над 80 години и лекуващият лекар дълго време наблюдава постепенен спад в здравето му, предава БГНЕС.

Това описание също така означава, че никоя друга посочена болест или нараняване не е допринесла за смъртта на принц Филип. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК