Тръмп не приема загубата и казва, че няма да напусне Белия дом

"Той избухва в гневни пристъпи", казва един от съветниците

17.12.2020 | 22:30 Редактор: Юлия Христова
Тръмп не приема загубата и казва, че няма да напусне Белия дом

На 20 януари трябва да се проведе Церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън като президент на САЩ. Но може и да има известни проблеми. Според източници, говорили пред CNN, Доналд Тръмп все още категорично отказва да приеме загубата си и е заявил на някои от съветниците си, че няма да напусне Белия дом.

Малцина вярват, че Тръмп действително ще изпълни заплахите да остане в Белия дом дори и след деня, в който Джо Байдън трябва да встъпи в длъжност, гласи информацията на CNN.

"Той избухва в гневни пристъпи", казва един от съветниците пред медията. "Ще си тръгне. Просто си говори."

Изминаха близо шест седмици, откакто стана ясно, че новоизбрания президент е Джо Байдън, а Тръмп все още не признава загубата си. Той продължава да твърди, че изборите са били откраднати и държи на страна всеки, който го съветва да признае поражението си. Една от съветничките му, която всеки ден си говорила с него, разказва, че Тръмп не й вдигал телефона откакто тя намекнала, че той трябва да преосмисли позицията си около резултатите.

Според източниците, миналият месец Тръмп закратко започнал да приема загубата си, но по-късно променил мнението си, пише dnes.bg.

"Той чува толкова много дезионформация, че всъщност наистина вярва, че е победил и е бил ограбен", казва един от източниците.

Тръмп е бил категоричен пред своя персонал, че не иска да говори за това дали ще присъства на церемонията по полагане на клетва на Байдън.

Близки до него казват, че  е малко вероятно той да присъства.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Кико
преди 3 години
Сигурно и Навални е алкохолик, само че му се размина за малко! 50000 - статистика! Сигнализирай за неуместен коментар